Grad

Folkloraši skupili 12 i pol tisuće kuna za obitelji pogođene poplavama

srcem za slavoniju 11

Folkloraši Dubrovačko-neretvanske županije su u subotu, 24. svibnja s početkom u 20:00 sati u hotelu Valamar Lacroma održali humanitarni koncert “SRCEM ZA SLAVONIJU” za obitelji pogođene poplavama u Slavoniji.

Ovim humanitarnim koncertom prikupljeno je 12.510,00 kuna, a sav prihod je uplaćen jutros na Caritasov račun Osječko-đakovačke nadbiskupije za stradalnike od poplave u Slavoniji.

Svoj nastup ovom prilikom su poklonili FA Linđo, KUD Čilipi, KUD Marko Marojica, KUD Stjepan Radić, KUD Sveti Juraj, Udruga Dubrovački primorski svatovi i KUD Šokadija iz Starih Mikanovaca.

Koncert je u potpunosti organiziran bez honorara te se ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji i svima koji su pridonijeli organizaciji ovog koncerta – Grupacija Valamar hoteli i ljetovališta, M&M design, Fotostar, Sanitat Dubrovnik, Subrenum d.o.o., VSP video, Caritas Dubrovačke biskupije, agencija Dubrovnik PartneR, Hrvatsko društvo skladatelja, ZAMP, gđa Adriana Tomašić, svi dubrovački mediji, i na kraju posebno i veliko hvala dragoj publici.

Pročitajte još

NEUREDNA I ZAPUŠTENA ŠIPANSKA LUKA Može li to bolje?

Dulist

STANOVNICI U ZIDINAMA LUDE ZBOG ŽOHARA Sanitat: Dezinsekcija je provedena prošli tjedan

Dulist

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist