Sport

Emotivni susret mladih sportaša iz Doma Maslina s Vatrenima

sportasi 1

Mladi sportaši iz Doma Maslina posjetili su hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Naime, zaklada ‘Hrvatska za djecu’ nagradila je ovim izletom najbolje momčadi s nedavno održanih Sportskih susreta mladih, među kojima su i sportaši iz Doma Maslina.

Izbornik Zlatko Dalić, reprezentativci Joško Gvardiol, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Lovro Majer, Andrej Kramarić, Domagoj Vida, Borna Sosa i svi ostali fotografirali su se s djecom, potpisivali majice koji su mladi sportaši dobili na poklon od Hrvatskog nogometnog saveza, te su razmjenjivali iskustva sa sportskih terena. Bilo je tu pitanja i o sportskim tajnama i vještinama pobjedničke Hrvatske nogometne reprezentacije.

Večeras će ovi mališani bodriti Vatrene na prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Makedonije. Prije same utakmice Riječki sportski savez je organizirao razgled sportskog centra Kantrida, nove atletske dvorane kao i razgled Grada Rijeke u pratnji vodiča.

Inače, Sportski susreti mladih održavali su se od 2007. do 2012. godine kao prvenstva Hrvatske za dječje domove, a nastavljeni su ove godine. Prve igre održane su u Selcu, a zadnje do ove godine u Lipiku.

FOTO: Drago Sopta/HNS

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist

Završen 10. Dubrovnik DUB Bowl

Dulist