Zanimljivosti

Eko Omblići skupili novac za “Krijesnicu”

omblici dan zemlje01

Eko Omblići i eko aktivisti Zelenog Sunca uz nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane održali su humanitarnu akciju pod motom "Radostan Božić i Nova Godina – svoj djeci Planeta!", te na taj način skupili 858 kuna koje su donirali djeci iz "Krijesnice". Tim povodom poslali su nam i priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti.

 
"Već tradicionalno naši mladi Eko-Omblići i ekoaktivisti Zelenog Sunca sudjeluju na otvaranju Božićnog sajma u Gradu, kada svojim uradcima, ponajviše božićnim i novogodišnjim čestitkama, suhim smokvama, oslikanim recikliranim bočicama i eko torbama, odnosno njihovom prodajom skupljaju priloge za uljepšati život bolesnoj djeci – ovaj put za oboljelu djecu Hrvastke od malignih oboljenja – udruga "Krijesnica" u Zagrebu.
Ni kiša, ni jaki vjetar ih u subotu ujutro nije omeo da dođu iz Mokošice dobrotom Jp Libertas  na otvaranje Božićnog sajma u Gradu na Stradunu. Veselo su prodavali u svojim košaricama božićne čestitke i poklone  na radost naših sugrađana  i turista koji su ih kupovali.Hvala svima koji su prepoznali naš iskreni  rad s djecom i mladima!

Koja li je radost, sreća i vriska  bila kada su vidjeli da su skupili čak  858 kn koje će oni sami danas uplatiti na banci za svoje prijatelje udruge Krijesnica!

Odmah  su im se  potom javili preko njihove Facebook – stranice  i uputili im puno dobrih želja za brzo ozdravljenje.
Neka radost Božića i Nove godine dočekaju u miru, ljubavi, zdravlju, sitosti, sreći i zadovoljstvu sva djeca našeg Planeta!" – poručuju Eko Omblići.

Pročitajte još

JUGOV BAZEN OD 86 TISUĆA KOCKICA Gabrijel Ogresta nakon 6 mjeseci dovršio projekt

Dulist

Sretan rođendan našem violončelistu Luki Šuliću!

Dulist

[FOTO] Polaznici radionica STEM ljeta u ZTK postali logički graditelji

Dulist