Županija

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

ranjina zupanija005

Dubrovačko-neretvanska županija nastavlja s pružanjem jednokratnih novčanih potpora obiteljima s četvero i više djece koje ostvaruju pravo na doplatak. Ove godine, u proračunu je osigurano 41.144,00 eura za ovu namjenu, a iznosi potpora variraju od 67,00 do 399,00 eura, ovisno o broju djece i dodatnim mjerama pomoći koje dodjeljuju općine ili gradovi.

Pozivaju se svi roditelji korisnici dječjeg doplatka da se prijave kako bi ostvarili pravo na ovu potporu. Obrazac za prijavu dostupan je na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije ili u pisarnici Županije na adresi Gundulićeva poljana 1, Dubrovnik. Uz ispunjeni obrazac potrebno je priložiti preslik kartice tekućeg računa i osobne iskaznice roditelja.

Dokumentaciju je potrebno poslati e-mailom na jnpobiteljima@dnz.hr u PDF formatu ili dostaviti poštom na adresu Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik.

Rok za podnošenje prijave je do 21. kolovoza 2024. godine, a više informacija možete pronaći na službenoj web stranici Županije. 

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist

Općina Konavle nastavlja sufinancirati pokaze za učenike i studente tijekom ljeta

Dulist