Sport

Doznajemo: Dragić pristao otići sa svih funkcija RKHM Dubrovnik

RKHM Premijer liga Press 5

Kako neslužbeno doznaje DuList iz izvora bliskih Upravi Kluba, dosadašnji dopredsjednik RKHM Dubrovnik Ivo Dragić pristao je otići sa svih funkcija kluba ‘zbog njegove dobrobiti’. Rezultat je to sastanka održanog u srijedu, a nakon što su se u utorak igrači usuglasili kako ne žele igrati dok god je on u klubu.

Podsjetimo, nakon rukometne utakmice 13. kola Paket 24 Premijer lige koja se proteklu subotu odigrala između RKHM Dubrovnik i Sesveta te je završila rezultatom 36:30 u korist gostiju, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između igrača i navijača te dopredsjednika kluba RKHM Dubrovnik Iva Dragića i kondicijskog trenera Antonia Dragića. Dopredsjednik Dragić nije bio zadovoljan postignutim rezultatom te je kritizirao igrače, što kako igrači tako i roditelji koji su utakmicu pratili s tribina. Uz ružne riječi došlo je i do naguravanja pa je morala intervenirati i policija. Navijači i igrači poručili su dopredsjedniku da žele njegov odlazak iz kluba.

U srijedu stiglo je i izvješće Policije o dovršenom kriminalističkom istraživanju subotnjeg incidenta, a kojim je utvrđeno da su četvorica muškaraca u dobi od 60, 44, 29 i 21 godine počinili prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i protiv njih slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku. Također je utvrđena prekršajna odgovornost sportskog kluba i odgovorne osobe u sportskom klubu, budući su dopustili ulaz na tribine i boravak tijekom utakmice za oko 25 osoba. Njima je izdan prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz članka 47. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist