Sport

Dođite podržati velike i malene Sharkse i pomozite onima kojima je najpotrebnije!

sharks 50
Ovog vikenda, točnije 9. i 10. prosinca, očekuje nas pravi flag football spektakl u Gospinom polju. Dubrovački Sharksi, ove godine domaćini su manifestacije ‘Hrvatski football festival’ koja se održava već treći puta, i svake godine nudi nešto novo iz svijeta američkog nogometa. Ove godine, fokus je na flag footballu, kao i na pomoći onima kojima je to najpotrebnije, u ovo, najljepše doba godine. Festival će trajati dva dana, subotu 9. i nedjelju 10. prosinca.
U subotu, okupiti će se flag football reprezentacija Hrvatske na mini kampu u sklopu priprema za nadolazeća velika natjecanja. Odraditi će dva treninga pod palicom glavnog trenera Ante Ajduka, te kondicijskog trenera, našeg Vedada Đuguma. Treninzi će se održati u 11:30 i 18:00 sati na glavnom terenu u Gospinom polju, posjetitelji su dobrodošli!
U nedjelju, s početkom u 9 sati, opet na glavnom terenu u Gospinom polju – prava flag football poslastica. U sklopu manifestacije ‘Hrvatski football festival’ održati će se seniorski kup Hrvatske u flag footballu, gdje seniori Sharksa brane naslov, kao i humanitarni turnir ‘Božić sa Sharksima’ za uzraste mlađe od 18 godina. Preko 150 sudionika iz 8 klubova iz Hrvatske i regije, sudjelovati će na oba turnira u borbi za zlato. Utakmice će se igrati paralelno na dva terena, a otvaranje turnira počinje u 9 sati.
S obzirom da se oba turnira igraju po sistemu repasaža, parovi i vrijeme održavanja pojedinih utakmica nije moguće odrediti unaprijed, tako da će se prvo kolo igrati po ovom rasporedu, a daljnji raspored će odrediti rezultati na turniru:
09:00 – Zagreb Patriots – Split Sea Wolves 1 (TEREN 1)
09:00 – U18 Novi Beograd Orlovi – U18 Kraljevo Royal Crowns (TEREN 2)
09:45 – U18 Dubrovnik Sharks – U18 Split Sea Wolves (TEREN 1)
09:45 – Novi Beograd Orlovi – Split Sea Wolves 2 (TEREN 2)
10:30 – Dubrovnik Sharks – Kočevje Wild Hogs (TEREN 1)
10:30 – U18 Sarajevo Spartans – W BG/KR (TEREN 2)
11:15 – Osijek Cannons – W BG/SSW 2 (TEREN 1)
-Kako će se skupljati prilozi za udrugu Dva skalina, Sharksi su Vam pripremili pravi božićni ugođaj. Naša vlastita adventska kućica, u sivilu Gospinog polja, zasjat će svjećicama i zablistat kuglicama i cijeli dan će vam služiti što god za marendat, dok su se naši prijatelji iz Dubrovnik Beer Company, pobrinuli da grla ne budu suha. Atmosferu će zakuhati DJ Emerson u toku dana, a nakon 18 sati pridružiti će nam se i Trio Laus da se nakon turnira, podružimo uz note najljepših Božićnih i drugih melodija. Cijene ulaznica, hrane i pića biti će simbolične, a sav prihod i donacije ići će, kao što smo već spomenuli, za udrugu Dva skalina! Dođite podržati velike i malene Sharkse, i pomoći onima kojima je najpotrebnije. Očekujemo Vas s nestrpljenjem! – navode Sharksi.

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist