Aktualno

DO KRAJA LISTOPADA Air France obavit će još samo pet letova između Pariza i Dubrovnika

air france

Air France je najavio svakodnevne letove na liniji Zagreb – Pariz za listopad ove godine. Zbog utjecaja pandemije kompanija je otkazala određene polaske na ovoj liniji, ukupno njih 7, u razdoblju od 12. do 31. listopada. Otkazani su i određeni letovi na liniji prema Dubrovniku, piše Croatian Aviation.

Air France i linija prema Zagrebu

Kompanija će u tjednu od 12. do 18. listopada prometovati četiri puta tjedno (ponedjeljak, utorak, srijeda, subota), dok su letovi u četvrtak, petak i nedjelju otkazani.

U tjednu od 19. do 25. listopada kompanija će prometovati pet puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak, subota, nedjelja), otkazani su letovi u utorak i četvrtak.

U zadnjem tjednu listopada, od 26. do 31. listopada, kompanija će prometovati 3 puta tjedno (utorak, petak i subota), dok su letovi u srijedu i četvrtak otkazani.

Linija prema Dubrovniku

Air France će na liniji Dubrovnik – Pariz prometovati 11., 14., 17., 21. te 24. listopada. Prvotni plan kompanije je bio redovno prometovati na ovoj liniji 3 puta tjedno, petkom, subotom i nedjeljom do kraja ljetnog reda letenja, no kompanija je napravila određene izmjene i smanjila broj tjednih letova na ovoj liniji.

Ukupno će, do kraja listopada, kompanija obaviti još 5 letova na liniji Dubrovnik – Pariz, koja će zatim završiti s prometovanjem za ovu ljetnu sezonu.

Air France u Europi leti na 67 odredišta, što je uobičajena mreža destinacija ovog avioprijevoznika u zimskom redu letenja. Air France omogućuje svojim putnicima povrat sredstava za otkazane letove. Putnici mogu promijeniti datum putovanja i odredište ili izabrati voucher za buduće putovanje ili zatražiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti. Ova politika odnosi se na sve karte kupljene do 31. ožujka sljedeće godine.

Air France je potvrdio kako će na liniji Zagreb – Pariz prometovati u zimskim mjesecima, najavivši svakodnevne letove između dva grada, no realizacija istih ovisit će o stanju rezervacija, potražnja je i na ovoj liniji drastično niža zbog utjecaja globalne pandemije.

Pročitajte još

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist