Aktualno

Dječji župni zbor župe Svetog Križa iz Gruža u akciji ‘Za Gogin korak’

goge i mama

Dječji zbor župe Svetog Križa u Gružu u Dubrovniku, uz podršku svojih svećenika i voditeljice zbora, odlučio je priključiti se akciji ‘Za Gogin korak’ i u svojoj župi pokrenuti prikupljanje novčanih sredstava za liječenje šestogodišnje djevojčice Gordane Knego iz Župe dubrovačke.

U nedjelju, 13. ožujka nakon dječje mise koja počinje u 11. 30 sati dječji zbor će imati kratku prezentaciju o ovoj akciji, a dobrovoljni prilozi prikupljat će se cijelu korizmu.

-Gordana Knego je sedmogodišnja djevojčica. Ona je jedna vrlo hrabra djevojčica koja je rođena prerano, što je dovelo do velikih poteškoća u njenom razvoju. Goga i njena mama Magda vrlo teško prolaze kroz život, jer su nakon gubitka oca ostale same u borbi za Gogin prvi samostalni korak.

Znamo da su svima ovo teški dani, ali vjerujemo da ćete podržati našu inicijativu, te zajedno s nama sudjelovati u ovoj akciji. Korizma je vrijeme kada nas Evanđelje posebno potiče na djela milosrđa i Isus nas poziva da budemo milosrdni kao što je Otac naš milosrdan.

Pomognimo svi zajedno da Goga potrči svojoj mami u zagrljaj i da na jesen krene u 1. razred – pozivaju članovi gruškog dječjeg zbora.

Izvor: db.hr

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist