Aktualno

DIREKTOR MCDONALD‘SA OTKRIO: ‘Istina je, mi već dvije, tri godine gledamo Dubrovnik’

Grad iz Zraka Analiza Turisti Rekordi

Istina je da mi već dvije, tri godine gledamo Dubrovnik. No, pri odabiru destinacije važni su još neki faktori: radna snaga, konfiguracija grada, cijene nekretnina. Ako netko ima tko nam može ponuditi neku lokaciju, samo neka se javi – rekao je u razgovoru za Novac.hr generalni direktor McDonald’sa Hrvatska Pavel Pavliček.

– Gdje god mi dolazimo, bio to Bjelovar ili Rovinj, prvo kontaktiramo gradsku upravu i razgovaramo s gradonačelnikom i dosad je suradnja uvijek bila na vrlo visokom nivou – istaknuo je objašnjavajući kako se njihov objekt uklapa u destinaciju kao Rovinj koji je poznat po hotelima s četiri i pet zvjezdica, elitnom marinom…

– U sljedeće dvije godine planiramo znatnu ekspanziju. Zasad, naravno, ovisno o situaciji, cilj je otvoriti šest do devet restorana. Gledamo lokacije i u kontinentalnom dijelu i na obali. Uskoro otvaramo restoran u Koprivnici, planiramo još jedan restoran u Splitu… Koliko god čudno izgledalo otvoriti restoran u Bjelovaru, i nas je iznenadilo koliki promet on radi. Također, kad otvarate drugi ili treći restoran u nekom gradu, on utječe na postojeće lokacije. Upravo to nam se dogodilo u Puli – iznio je Pavliček.

Pročitajte još

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist