Sport

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

DAN SPORTA MOKOSICA

Osnovna škola Mokošica ugostila je ovog ponedjeljka sportsko-edukativni Telemach Dan sporta. Natjecanja u graničaru i atletici već se treću godinu održavaju u sklopu Telemach Dana sporta, graničar je i ove su sezone među najpopularnijim disciplinama Igara.

Naime, mlade sportaše u Dubrovniku podržali su ravnateljica škole domaćina Petra Đapić Caput, Ivo Dragić, tajnik Zajednice sportova Dubrovačko-neretvanske županije i David Burburan, direktor natjecanja Plazma Sportskih igara mladIh.

– Kao društveno odgovorna kompanija, Telemach predano radi na poticanju zdravih životnih navika kroz rekreaciju, socijalizaciju i zdravo natjecanje u sportu, nastojeći djecu i mlade potaknuti na aktivnosti koje predstavljaju temelj pravilnog rasta i razvoja. Pored istaknutijih, medaljama okrunjenih sportova, podržavamo i druga sportska područja, te smo ponosni višegodišnji zlatni sponzor Sportskih igara mladih. Smatramo da su djeca pokretači budućnosti i da svako djetinjstvo koje učinimo aktivnijim, znači korak naprijed ka stvaranju društva koje je zdravije, sretnije i uspješnije. Nastavit ćemo ulagati napore kako bismo podržali mlade generacije u razvijanju njihovih potencijala kroz sport, čime gradimo temelje za pozitivnu i prosperitetnu budućnost – rekla je Ana Miličević iz Telemacha, a uz nju je ispred Plazma Sportskih igara mladih prisutne je pozdravio David Burburan, direktor natjecanja

– Prekrasno je što ste se okupili u ovolikom broju i što ste prepoznali Telemach Dan sporta kao priliku da se družite, igrate i natječete. Nastavit ćemo se truditi da kroz Plazma Sportske igre mladih djeca i mladi imaju priliku rast i razvijati se kroz sport i druženje. Zabavite se danas, budite fer prema svojim suigračima i protivnicima, i s nestrpljenjem očekujemo susret na Državnoj završnici u Rijeci – rekao je.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist