Aktualno

CROATIA AIRLINES Prvi jutrošnji let za Zagreb otkazan zbog nepovoljnog vremena, popodne uveden dodatni

croatia airlines 01

Nakon što smo jučer pisali kako je prvi jutrošnji let Croatije Airlines u 6.40 iz Zračne luke Dubrovnik prema Zagrebu otkazan te pokušali doznati razlog otkazivanja, jutros su nam iz Croatije Airlines pojasnili su o čemu je riječ.

-Jutrošnji let OU661 Dubrovnik – Zagreb otkazan je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta na području Dubrovnika, odnosno jakoga južnog vjetra koji dodatno smanjuje meteorološke kriterije za sigurno slijetanje zrakoplova na trenutno dostupnu dužinu uzletno-sletne staze Zračne luke Dubrovnik. Let je otkazan jučer poslijepodne na temelju vremenske prognoze za današnji dan, odnosno procjene da se neće moći obaviti kako je planirano i to zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u kombinaciji sa svim postojećim ograničenjima uzrokovanim radovima na rekonstrukciji uzletno-sletne staze ZL Dubrovnik – poručili su iz Croatije Airlines.

Također, naveli su, u skladu s ovim informacijama, Croatia je već jučer na svojim internetskim stranicama objavila informaciju da će se putnicima se leta OU661 osigurati alternativni prijevoz autobusima do Splita, a zatim zrakoplovom do Zagreba (domaćim putnicima) i u međunarodna odredišta (transfernim putnicima). Dodaju kako je zbog toga danas uveden i dodatni let OU7661 Split – Zagreb u 12.55 sati kako bi se svim putnicima s dubrovačkog područja omogućio što brži prijevoz do njihovih krajnjih odredišta.

-Vrijedi podsjetiti kako Croatia Airlines na svojim internetskim stranicama svakoga dana objavljuje informacije o letovima u Dubrovnik i iz Dubrovnika koji se planiraju obaviti sljedećeg dana. Pritom kompanija zadržava pravo na promjene u slučaju izvanrednih okolnosti, osobito zbog vremenskih prilika, vodeći brigu prije svega o sigurnosti putnika i posade – stoji u odgovoru Croatije Airlinesa.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist