Grad

Čarobni zalazak Panoramu smjestio na sami vrh restorana Dubrovnika. Rezervirati stol gotovo je nemoguće

page 9

Gotovo čista petica na osvrtima na Facebooku, uz tek pokoji, ‘minorni’ komentar, dijelom je i razlog zašto je Panorama restoran i bar na Srđu jedna od najpopularnijih lokacija Dubrovnika.

Hrana je izvrsna, no pogled je još i bolji. Upravo su ‘Panorama sunset’ neke od ključnih riječi koje su pojavljuju kada tražite najbolji zalazak sunca u Dubrovniku. I baš taj zalazak razlog je zašto je gotovo pa nemoguće rezervirati mjesto, odnosno stol u restoranu tijekom razdoblja zalaska sunca. Svaku večer, na Srđu se okupljaju brojni turisti kako bi uživali u zalasku, a ako pritom možete popiti neki dobar koktel ili pojesti izvrsnu večeru, zašto ne? Ne čudi da su brojni posjetitelji grada ovjekovječili te momente i podijelili ih, primjerice, na TripAdvisoru.

Sunset PanoramaSrdj 3

Iz večeri u večer stolovi popunjeni

Ono što nas je posebno zaintrigiralo su komentari na Facebook grupama kao što je ‘Dubrovnik Croatia Travel’. Tamo brojni okušavaju sreću i dijelom se razočaraju. Upit najčešće glasi ‘Dolazimo u Dubrovnik sutra, je li moguće bookirati stol u restoranu Panorama?’ i odgovor je naravno: ‘To je nemoguće!’. Tjednima unaprijed sve je rezervirano. Pokušali smo i sami rezervirati stol putem online obrasca i, na par nasumičnih datuma restoran je bio – popunjen. A ljeto ima tek nekoliko mjeseci…

restoran je popunjen

Još jedna digresija za kraj – kako je Panorama restoran s jedinstvenim panoramskim pogledom na Lapad, otok, i naravno, Grad u svojoj punini – nije ni čudo da je omiljena posta i brojnih svjetskih zvijezda i influencera. Unatoč tome, Panorama tim nije na ovu top lokaciju u pravom smislu te riječi stavio ‘sulude cijene’, već itekako misle na domaće posjetitelje. Na naš upit bi li za DuList komentirali ovu popularnost, odlučili su se biti – bez komentara.

Pročitajte još

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist