Aktualno

Zastoj u prometu kod ‘Bourbona’, izvode se radovi za brži pristup internetu

Ulica bana Josipa Jelačića, poznatija kao Bourbon, zatvorena je za promet pješaka i privatnih vozila zbog radova. U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima na samom početku ulice zatekli smo rampu, a prolaz je dozvoljen samo vozilima gradilišta.

Iz Grada Dubrovnika na naš upit odgovorili su kako ulica nije zatvorena već se radilo o privremenom zastoju zbog radova:

– U popodnevnim satima došlo je do kraćeg zastoja u prometu zbog izvođenja radova na projektu „Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Dubrovnika“. Riječ je o projektu kojim će se korisnicima na području Dubrovnika osigurati ultra brzi optički internet, a radi se o manjim zahvatima u popodnevnim i večernjim satima kojima se minimalno ometa svakodnevni život građana, odgovorili su iz Grada.

Podsjetimo, nedavno su se izvodili radovi na rekonstrukciji sekundarnog vodoopskrbnog cjevovoda zbog čega se promet u ovoj ulici odvijao se uz privremenu prometnu regulaciju. Inače, Bourbon je tijekom 2019. čak šest mjeseci bio zatvoren za promet zbog opasnosti od urušavanja te oštećenja vodovodne cijevi u trupu ceste.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist