Sport

ANTUN ‘KILLER’ RAČIĆ UOČI EMC 9 PRIREDBE Pokazat ću svima da su zadnja dva poraza bila loš dan

antun racic

Župljanin Antun Račić ‘Killer’ ove subote se nakon sedam mjeseci ponovno vraća u kavez. Ovog puta na EMC 9 priredbi u Dusseldorfu gdje mu je protivnik 25-godišnji Brazilac Jeovanny de Oliveira.
-Jedva čekam novu borbu, jedva čekam ući u kavez i boriti se, to je moj posao. Nakon zadnje borbe sam otišao u Dubrovnik, odmorio tjedan dana i krenuo s treninzima. Radio sam na kondiciji i snazi, a nakon Nove godine sam došao tu u Njemačku i očekivao sam borbu u KSW-u, ali ništa od toga. U Dubrovniku ne mogu baš raditi pripreme, samo nekih par drillova s prijateljima, ali pripreme su uvijek u Njemačkoj – rekao je Račić uoči večerašnje borbe u razgovoru za Fight Site.

Dotaknuo se i večerašnjeg protivnika.
-Borim se protiv borca koji ima score 9-2, sve borbe je završio prekidom, ali isto tako je sve te borbe odradio u Brazilu i ovo mu je prva van Brazila. Nikog ne podcjenjujem pa tako ni njega, sigurno me čeka zahtjevan meč. Uzet ću što mi se pruži, neću srljati kao u zadnjoj borbi, a radit ću stand up, hrvanje i povezivanje toga dvoje. Sigurno neće biti samo rušenje i kontrola, pokušat ću tražiti završnicu. On mi djeluje kao stand up borac, ali vidim da ima i pobjeda u parteru tako da je sigurno kompletan – rekao je među ostalima Račić.
Zahvalio se svima  koji ga podržavaju, ali i hejterima.

-Kad sam izgubio pojas, puno toga je otkriveno što mi je i drago na kraju. Pokazat ću svima da su zadnja dva poraza bila loš dan – poruka je Račića.

 

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist