Aktualno

38 TISUĆA EURA DUGA Bivši dubrovački zet našao se na listi poreznih dužnika

Momcilo Otasevic 5

Porezna uprava je zadnjeg dana listopada objavila popis dospjelih i neplaćenih dugova, a na toj “listi srama” našao se i crnogorski glumac Momčilo Otašević.

Iz porezne uprave pojasnili su da nisu prekršili obvezu čuvanja porezne tajne objavom imena i prezimena poreznog obveznika ako je ukupni iznos duga veći od 13.272,28 eura za fizičke osobe koje obavljaju djelatnost ili veći od 39.816,84 eura za pravne osobe.

Popis je uključivao mnoge poznate osobe, uključujući i 33-godišnjeg crnogorskog glumca Momčila Otaševića, bivšeg muža Dubrovkinje Jelene Perčin, često viđenog u značajnim ulogama u domaćim sapunicama. Momčilo duguje državi 38.423,51 eura, što je otprilike 289 tisuća kuna, piše direktno.hr.

Prošle godine, javnost je saznala da se razvodi od Dubrovkinje Jelene Perčin. Iako obično ne govori mnogo o svojoj privatnoj sferi, simpatični glumac je u proljeće prokomentirao razvod nakon četiri godine braka.

-To su nove okolnosti na koje se treba naviknuti. I treba život isplanirati u skladu s tim. I to je to što sad slijedi, rekao je tada za InMagazin i dodao da su mu prioritet djeca koju je dobio s Jelenom u braku, kći Maša i sinčić Jakša.

Pročitajte još

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist