GradUrednički izbor

Zvonimir Bašica (VSP Video): Izazovna godina sa stotinama LIVE-ova, reelsa, kratkih filmova, ali i tri dokumentarca!

zvonimir basica VSP

Prošla godina bila je izuzetno zahtjevna za moj tim i mene – odgovorio je na prvu Zvonimir Bašica, vlasnik i direktor tvrtke VSP Video, najjače kuće za videoprodukciju u Dubrovniku, na pitanje kakva mu je bila protekla godina.

S kamerom uvijek u ruci, i na više lokacija uvijek kad treba, jer njegov tim ljudi u isto vrijeme može pokrivati različite događaje po cijelom Gradu. A od dnevnih poslova, Bašica će svakako izdvojiti i tri lijepa i jako bitna projekta koja je napravio u prošloj godini.

-Samo kada rečemo da smo napravili tri dokumentarna filma, i to 100 godina plivačkog kluba Jug, Bibice – priča o Gradu kroz djelovanje liječnika iz obitelji Bibica te 100 godina veslačkog kluba Neptun, bilo bi dosta za cijelu godinu – ističe Zvonimir Bašica. Naravno, uz to su odradili i jako puno posla za sve svoje klijente, a riječ je o stotinama kratkih filmova, reelsa, fotografija. Ne zaboravlja niti stotine LIVE prijenosa i javljanja uživo.

I dok nekima sezona završava u listopadu ili početkom studenog, Bašov VSP Video je zapljusnut novim valom poslovnih angažmana jer tada kreće sezona kongresa.

-Kongresni odjel je izuzetno dobro radio i iza nas su mnogi zaista odlično odrađeni kongresi. A nismo mirovali niti u prosincu. Izuzetno sam ponosan na jako zahtjevan zadnji mjesec u godini i sve zadatke koje smo imali oko Dubrovačkog zimskog festivala – ističe Bašica.

A takva ista godina, užurbana i uvijek s kamerom u ruci, očekuje Bašicu i njegov VSP Video i ove 2024. Već se snimio i prvi ovogodišnji podcast, kojega je pokrenuo upravo u suradnji s Barbarom Đurasović i njenim DuListom. Za prvim dubrovačkim medijskim podcastom već je prilično uspješnih 13 epizoda i nastavljaju dalje…

Pročitajte još

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist