Politika

Župski pravaši ne žele ginekologa za predsjednika

bozo hsp

Hrvatska stranka prava podružnica Župa Dubrovačka na svom izvršnom odboru održanom 2. svibnja 2012 godine donijela je odluku o raspuštanju izvršnog odbora HSP-a Župa Dubrovačka – obavijestilo je čelništvo žuspkih pravaša u ostavci.

Raspuštanje je rezultat lošeg vođenja stranke os strane samog vrha HSP-a pa do sluganske politike povjerenika HSP-a za našu županiju Mladena Jurkovića, što se moglo vidjeti na namještenom izbornom zboru za mjesto predsjednika Župnijskog vijeća HSP-a za Dubrovačko – neretvansku županiju, s isključivo jednim namještenim i podobnim kandidatom kao i po nazočnosti četiri od ukupno 14 osnovanih HSP podružnica u našoj županiji.

Povjerenik Jurković nije dopustio već samo jednu kandidaturu njemu podobnog dr. Kravara, a očito sve po uzoru na vrh stranke. Jedno od temeljnih načela HSP-a je pravo na život, a izborom sedamdeset petogodišnjeg ginekologa za mjesto predsjednika ŽV HSP-a, to načelo je abortirano (lat. abruptio graviditatis). – navodi u priopćenju Božo Miletić, predsjednik HSP-a Župa Dubrovačka u ostavci

Opće je poznato da svaki čovjek teži ka pozitivnim rezultatima, kako u sportu, ljubavi, životu tako i u politici, ali nažalost u HSP-u pozitivni rezultati ne mogu doći do izražaja jer u novijoj povijesti stranke vidljivo je da caruju isključivo negativni rezultati.

Predsjednik  HSP-a Župe Dubrovačke raspušta izvršni odbor podružnice, te i dalje ostaje na pravaškoj cesti kao i na cesti ujednjenja pravaša – zaljučio je Miletić.
 

Pročitajte još

ANDRO VLAHUŠIĆ Za Mata Frankovića sadašnjost i budućnost nije važna, samo politika i prošlost

Dulist

NIKA SILIĆ MAROEVIĆ Kolaps Grada Korčule HDZ je mogao spriječiti prije 2018.

Dulist

ANDRIJA FABRIS Pozivam gradonačelnicu da cijeli spis odnese u DORH i zaštiti građane Korčule!

Dulist