Aktualno

Župan na konferenciji u regiji Marche

zupan marche1

Župan Nikola Dobroslavić sudjelovao je na konferenciji koja se u talijanskom gradu Senigalla u regiji Marche održavala  o jedinstvenoj regionalnoj politici te suradnji između institucija i poduzeća Regije Marche i Hrvatske.

 
Konferenciju, na kojoj su sudjelovali predstavnici brojnih institucija i tvrtki iz regije Marche, kao i predstavnici talijanskih ministarstva, otvorio je predsjednik regije Marche Gian Mario Spacca.
Uz župana Dobroslavića na konferenciji su sudjelovali i direktorica Regionalne razvojune agencije DUNEA Melanija Milić, gradonačelnik Metkovića Božo Petrov, predstavnik grada Ploča Goran Kovač, komercijalni direktor u Luci Ploče Tomo Krilić, šibensko – kninski župan Goran Pauk sa suradnicima te predstavnici Zadarske županije.
 
Ovom prilikom župan je istaknuo dosadašnju dobru suradnju naše županije i talijanskih regija, poglavito onih koje se nalaze na Jadranu, pa tako i regije Marche, ali i naglasio mogućnosti za nastavak i poboljšanje suradnje. Predstavljen je rad županijske razvojne agencije koja na pripremi i provedbi projekata surađuje s talijanskim institucijama te su predstavljene mogućnosti ulaganja u DNŽ.
 

Pročitajte još

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist