Županija

ŽUPA DUBROVAČKA Potpora obiteljima za kupnju školskih knjiga

Skolski pribor

Općina Župa dubrovačka objavila je javni poziv za potporu obiteljima na području Općine Župa dubrovačka, a za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora djeci koja su redovno upisana u školsku/akademsku godinu 2014./2015.
Obitelji čija ukupna mjesečna primanja ne prelaze iznos od 1700 kuna po članu mogu ostvariti potporu u iznosu od 500 kuna po djetetu koje se redovno školuje.

Općina Župa dubrovačka isplatit će iznos od 500 kuna za svako dijete koje se redovno školuje jednoroditeljskim obiteljima i djeci bez oba roditelja bez obzira na visinu ukupnih mjesečnih primanja

Zahtjevi se podnose Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka, najkasnije do 16. rujna.
Više informacija dostupno je na službenoj stranici Općine Župa dubrovačka.

Podsjećaju se sve udruge i ustanove s područja Župe dubrovačke da obrate pozornost na objavljene javne pozive u srpnju za predlaganje javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, kulturi, sportu i skrbi o stradalnicima Domovinskog rata Općine Župa dubrovačka.

Pozivaju se sve zainteresirane udruge da svoje programe i projekte prijave na propisanim obrascima za dobivanje financijske potpore iz sredstava Proračuna Općine Župa dubrovačka za 2015.godinu zajedno s pravdanjem sredstava za prvih 6 mjeseci 2014. godine.

Prijedlozi Programa koji ne budu pripremljeni s potpunim podacima, kao i prijedlozi koji se ne dostave najkasnije do 15. rujna, odnosno ne budu zadovoljavali navedene uvjete, neće se razmatrati niti uvrstiti u Proračun Općine Župa dubrovačka za 2015.godinu.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist

Općina Konavle nastavlja sufinancirati pokaze za učenike i studente tijekom ljeta

Dulist