Kultura

ŽELJKO TUTNJEVIĆ Izložba Lerov Tutanj u Noći kazališta

Lerov Tutanj vodja

Studentski teatar Lero ove će godine, sudjelujući u programu manifestacije Noć kazališta, predstaviti izložbu Lerov Tutanj poznatog dubrovačkog fotografa i svoga dugogodišnjeg člana Željka Tutnjevića u predvorju Kazališta Marina Držića.

Lero svojim predstavama i posebnim projektima sudjeluje od početka u programima Noći kazališta odigravši proteklih godina u Dubrovniku i nekoliko posebnih premijernih naslova kao što su bili: Ljubičasti Stradun Milana Milišića, How-kako? Johna Lennona ili Ponekad negdje Samuela Becketta.

Izložba Lerov Tutanj izbor je od 40-tak fotografija Lerovih predstava koje je snimao Željko Tutnjević u proteklih dvadesetak godina uz nekoliko sačuvanih crno-bijelih fotografija iz davnih Lerovih teatarskih godina i njegovih i Tutnjevićevih. Ovaj Lerov program za Noć kazališta ostvaren je uz potporu Zračne luke Dubrovnik. Izložbu će otvoriti predsjednica Studentskog teatra Lero Katja Bakija a u prigodnom kratkom program nastupit će članice Lerove glumačke družine. Izložba fotografija Lerovih predstava u objektivu Željka Tutnjevića Lerov Tutanj bit će otvorena u subotu 17. studenog 2018. u 18.30 sati u predvorju Kazališta Marina Držića.

Pročitajte još

PRVI SIMFONIJSKI KONCERT ORKESTRA Monika Leskovar razgalila prepun Knežev dvor

Dulist

Dubravka Tullio, dubrovačka umjetnica predstavila je svoja dijela na izložbi ‘Neopipljivo’

Dulist

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist