Sport

ŽDRIJEB EUROPA CUP-A ‘Pituri’ idu u Rumunjsku!

pituri zdrijeb 3

U uredu Europskog stolnoteniskom saveza (ETTU) u Luxembourgu popodne je održano izvlačenje skupina za natjecanje u Europe Cup -u za sljedeću sezonu. Izvlačenje skupina moglo se pratiti putem live streaminga na ETTU TV i na službenoj facebook stranici ETTU -a. Ždrijebom je određeno da će stolnotenisači Libertas Marinkolora igrati u grupi A s klubovima:

– FORTUNE Kyiv (Ukrajina)
– CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc (Rumunska)
– G.D.D Toledos (Portugal)

Najbolja dva kluba iz grupe nastavljaju natjecanje u drugi krug Europa Cup-a. Domaćin grupe je klub CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc, a Piture očekuje daleki put u Rumunjsku. Prvi krug Europe Cup-a održat će se 12. i 13. prosinca 2020.

Stolnotenisačima Libertas Marinkolora ovo će biti 18. godina nastupanja u europskim klupskim natjecanjima. Najbolji rezultat na europskim natjecanima, Pituri su ostvarili u sezoni 2016/17 kada su došli do četvtfinala ETTU -Cupa.

Hoće li Pituri uz već najavljena igračka pojačanja za predstojeću natjecateljsku sezonu zabilježiti još bolji rezultat, ovisit će o dosta činbenika, a jedan je i financijske prirode – ističu iz STK Marinkolor.

Pročitajte još

Vlaho Pavlić Hrvatsku doveo do pobjede nad Crnom Gorom

Dulist

Lea Deranja nastavlja nizati odlične rezultate!

Dulist

EP U VATERPOLU DO 19 GODINA Hrvatska svladala Španjolsku

Dulist