Politika

ZAVRŠENA RUNDA PREGOVORA MOSTA ‘Vodili su se razgovori na razini struke, ne politike’

milanovic karamarko

Pregovarački tim MOST-a nezavisnih lista danas je obavio razgovore i s koalicijom Hrvatska raste i s Domoljubnom koalicijom.Sve strane iskazale su zadovoljstvo razgovorima.

– Probali smo se načelno usuglasiti. Prema njima će biti upućen konačan prijedlog na koji će oni dati odgovor. Očekujemo njihova stajališta oko poduzetništva i pravosuđa, pa će Most raspravljati – izjavio je nakon sastanka s SDP-om Tomislav Panenić iz MOST-a, donosi N1.

Na pitanje što ako obje strane prihvate sve što MOST traži, odgovorio je kako misli da njihove reforme “baš i nisu prihvatljive svima” te kako će se oko teških reformi iskristalizirati bolje rješenje.

Siniša Hajdaš Dončić izjavio je, pak, kako su razgovori bili konstruktivni te kako se u 95 posto stvari slažu.
Kako dalje donosi N1, a nakon sastanka s HDZ-om Tomislav Panenić istaknuo je kako su se vodili dosta dobri razgovori, te kako se sada od obje strane čeka povratna informacija.

– Ovdje su se vodili razgovori na razini struke, ne politički razgovori. Sve je za dobrobit građana. Moramo biti zadovoljni jer su razgovori konstruktivni – rekao je Panenić te dodao kako nije bilo govora o novom mandataru.

Pročitajte još

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist

UNUTARSTRANAČKI IZBORI U HDZ-u Plenković ispunio građansku dužnost

Dulist