Aktualno

ZAVRŠEN M&I FORUM Valamar kao dobar domaćin hotelijerima i agentima iz cijele Europe

MI Forum Valamar Lacroma Dubrovnik 4

Na završenom poslovnom skupu Meeting & Incentive Forum (M&I Forum) specijaliziranom za MICE poslovanje, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* bio je domaćin za više od 160 hotelijera te više od 300 agenata iz cijele Europe.

– Valamar se već 10 godina uspješno predstavlja na ovom forumu i to više puta godišnje. Ove godine smo imali iznimnu čast biti domaćinima ove prestižne manifestacije, zajedno sa ostalim kolegama iz Dubrovnika, a napose uz veliku i nesebičnu podršku TZ Grada Dubrovnika i HTZ-a. Sam skup vrlo je zahtjevnog formata, a radi se o četverodnevnom poslovnom skupu tijekom kojega hotelijeri imaju dogovorene sastanke “jedan-na-jedan” sa potencijalnim kupcima, tj. agencijama. U poslovnom smislu, Forum je otvorio vrata Dubrovnika za potencijalne nove poslove u narednim godinama za osebujno MICE poslovanje gdje još ima puno mjesta za bolju i kvalitetniju promociju – ističe Marilka Tovarac, voditeljica odjela MICE prodaje u dubrovačkoj podružnici Valamar Riviere.

– Dubrovnik to svakako zaslužuje, a Valamar u Dubrovniku je zasigurno predvodnik ovog trenda, što pokazuju sve bolji rezultati iz godine u godinu u poslovnom segmentu. Bilo je iznimno važno pokazati se u najboljem mogućem svjetlu svim sudionicima Foruma, kako kupcima tako i kolegama hotelijerima. Moram istaknuti da smo dobili pregršt pohvala upućenih prvenstveno na organizaciju i uslugu od strane sudionika Foruma – objasnila je Marilka. M&I Forum, vodeći i najveći specijalizirani forum kongresne industrije već 12 godina uspješno se organizira širom Europe pod vodstvom Worldwide Events-a, a ovogodišnji forum održan u Dubrovniku, okupio je ukupno preko 700 profesionalaca kongresne industrije.

Pročitajte još

Atletska staza prijavljena na financiranje iz EU fondova

Dulist

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist