DuList PROMO

Zavirite u blagdansku ponudu u Vrtlarovoj kućici na Pilama

vrtlar blagdan bozic 5

Pravo je vrijeme za upotpuniti božićni ugođaj u vašem domu, a u tome vam može pomoći adventska kućica tvrtke Vrtlar na Pilama. Pot­puno spremna i u blagdanskom duhu, ponuda kućice je raznolika – za svačiji ukus i džep. Uz svježe rezano cvijeće nudi vrlo ukusno složene aranžmane kako svakodnevne, tako i blagdanske. Uoči blagdana Vrtlarova kućica je pri­lagodila svoje radno vrijeme pa se tako već od 7 sati može kupiti prigodni cvi­jet ili pak uvečer do 19 sati (nedjeljom od 7 do 14 sati).

vrtlar blagdan bozic 3

Adventski vijenci i božićni aran­žmani u ponudi su u različitim bojama i veličinama, ručno su izrađeni uz pomno odabrane materijale i božićne dekoracije. Svaki detalj ima svoje mje­sto i smisao tako da svaki od ovih unikatnih ukrasa govori svoju priču. Kakva bi to ponuda bila bez božićnih zvijezda? U Vrtlarovoj kućici ih ima različitih veličina i boja. Tako ih ove godine ima bijelih i rozih, od velikih do onih vrlo malenih.

vrtlar blagdan bozic 2

Prijašnjih godina pa tako i ove vrlo su aktualne grane božikovine. Jedno­stavne su i decentne, a opet dovoljno efektne kako bi unijele vedrinu i blagdanski duh u svaku prostoriju. Dovoljna je samo grana ili dvije u lijepoj vazi kako bi vaš dom bio u duhu blag­dana. Pored božikovine s prepoznat­ljivim crvenim bobicama, u ponudi su grane jele, smreke i eukaliptusa.

vrtlar blagdan bozic 6

Osim na kućici na Pilama božićni asortiman se može kupiti i na drugim Vrtlarovim lokacijama; u cvjećari na Boninovu koja se nalazi na adresi Điva Natali 7 te u rasadniku Zaton. Za dodatne informacije o ponudi s povjerenjem se obratite stručnom i kreativnom osoblju Vrtlara na broj telefona 020 421 235.

Pročitajte još

Sedam savjeta za učinkovit rad od kuće

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist