DuList IN

Zaplesao Niko Pulić

ples sa zvijezdama

Počela je sedma sezona HTV-ovog glazbenog plesnog showa 'Ples sa zvijezdama' u kojoj nastupa i poznati automobilistički as Niko Pulić.

Plesna partnerica mu je Tamara Despot.
Evo i kako je predstavljen u opis emisije:
Niko Pulić rođen je 1963. godine, a po zanimanju je profesionalni vozač. Na sudjelovanje ga je potaknuo njegov avanturistički duh te ovo smatra još jednom avanturom. Uz to, nada se kako će naučiti nove plesove što svakom muškarcu uvijek dobro dođe.

Kad su očekivanja u pitanju najvažnija mu je dobra zabava, a naravno kod natjecanja probudi se i natjecateljski duh pa je želja „ostati što dulje u igri“.

Niko voli ples i misli da je nespojivo biti Konavljanin, a ne znati plesati. Zato mu se teško odlučiti za omiljeni ples.Svoju plesnu partnericu Tamaru prije nije poznavao i oduševljen je njezinim znanjem, entuzijazmom i pristupom.
 
Za razliku od prijašnjih godina ove se godine u 'Plesu sa zvijezdama natječe ukupno 10 parova, a u finale ulaze tri najbolja para.

Uz Nika Pulića i Tamaru Despot tu su i Ana Begić i Hrvoje Kraševac, Nika Fleiss i Marko Herceg, Mirna Medaković i Damir Horvatinčić, Barbara Radulović i Robert Schubert, Blaženka Leib i Patrik Majcen, Davor Radolfi i Ana Herceg, Frano Domitrović i Ana Domišljanović, Saša Lozar i Marija Šantek, te Darko Janeš i Marija Stošić.

Foto: HRT

Pročitajte još

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist