Aktualno

Zamjenica gradonačelnika primila je bend iz Bad Homburga

jelka tepsic bad homburg

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su članove mladog benda Skool Fighters iz prijateljskog grada Bad Homburga i njihove mentore.

Oni su proteklih nekoliko dana boravili u Dubrovniku, u okviru projekta razmjene mladih gradova prijatelja. U pravilu, svake godine jedan mladi bend iz Njemačke dolazi na gostovanje u Dubrovnik, uglavnom na završni Forum mladih Grada Dubrovnika. Tako su i ovogodišnji gosti nastupili u petak na taraci Revelina, gdje je održana priredba ‘Gotovo je, gotovo!’, a domaćini su im bili mladi dubrovački band Rock Palace.

Zamjenica Tepšić zahvalila im je na dolasku i nastavku suradnje između dva grada, a gosti su prenijeli svoje zadovoljstvo boravkom i nastupom u našem gradu te najavili uzvratni posjet dubrovačkog benda. Tako će dubrovački Rock Palace Bend krajem kolovoza gostovati na Festivalu mladih Laternenfest u Bad Homburgu. Na taj se način nastavlja dugogodišnja suradnja gradova prijatelja kroz razmjenu mladih.

Pročitajte još

GRUŠKA NOĆ Magazin oduševio publiku na gruškoj rivi

Dulist

ĐIR PO GRUŽU Cijeli dan miris janjetine u zraku, a večeras nastup Magazina

Dulist

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ “Kraj je utakmice u kojoj kapital pobjeđuje demografiju”

Dulist