DuList IN

ZADRŽALI MICHELINOVU ZVJEZDICU Restoran 360 otvara svoja vrata, uvodi i novost

restoran 360

Restaurant 360 Dubrovnik otvorit će svoja vrata u utorak, 23. lipnja.

U ovoj sezoni kao novost u ponudi, na kuli Sv. Luke otvorit će pop-up bar. Barmen Ivan Dejanović gostima će nuditi craft koktele, a u ponudi bara i restorana nalazi se i više od 90 vina na čaše, s naglaskom na autohtone hrvatske i regionalne sorte. Za vinsku kartu, vodeći vinski magazin svijeta – Wine Spectator, dva puta je restoranu uručio Best of Award of Excellence (2019. i 2018.).

Jelovnik chefa Marija Curića koji je treću godinu za redom potvrdio Michelinovu zvjezdicu, dok je restoran prema Gault Millau Hrvatske 2020, sa 17,5 bodova i 4 toke odnio titulu najboljeg restorana u Hrvatskoj, u ovoj će sezoni ponuditi više novih jela. Uz nekoliko signature-dish tanjura iz prethodnih sezona kao što su skuša, romb i golub, ovogodišnji će jelovnik imati i veganske opcije.

– Vjerujući da, bez obzira na neizvjesnost trenutka, samo zajedničkim i koordiniranim radom možemo ostvariti poslovnu dobrobit i potaknuti zadovoljstvo gostiju, otvaranjem našega restorana želimo poslati poruku da je hrana univerzalni jezik koji sve nacije i jezici razumiju, te da su restorani mjesta gdje se susrećemo s dragim ljudima i stvaramo uspomene. U tom duhu, biti će nam zadovoljstvo ugostiti vaše goste i biti dijelom njihovih uspomena – ističu iz restorana.

Njihovo radno vrijeme ostaje nepromijenjeno. Poslužuju isključivo večeru, od utorka do nedjelje, od 18.30 do 22.30 sati. Ponedjeljkom je restoran zatvoren.

Pročitajte još

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist