Zanimljivosti

ZA TIJANOV OSMIJEH ‘Prekrasni ljudi, hvala što sudjelujete u njegovom životu!’

tijan kostic

”Dragi ljudi – jedno veliko hvala svima od srca i duše! Tijan zahvaljujući vama ima logopeda, fizioterapeuta i rehabilitatora. Preveli smo medicinsku dokumentaciju i zahvaljujući Jeleni našoj Guke, ona polako odlazi u Ameriku, medicinsku dokumentaciju ćemo slati od Francuske do Njemačke, tražiti sva moguća mišljenja, jer se nadamo da na ovoj našoj planeti postoji netko i nešto što može dati Tijanu jedan lijep, veseo i bezbrižan život!

Prekrasni ljudi, hvala što sudjelujete u njegovom životu! Hvala na svim novčanim odricanjima za Tijana, hvala na porukama nade, ohrabrenja roditeljima, Tijanu i vašim molitvama!”

Prenijeli smo ovu poruku s Facebook grupe ‘Za Tijanov osmijeh’, a nadamo se da će malom borcu biti sve bolje i bolje!

Svakako, uvijek možete pomoći, a kako? Kako bi se prikupila sredstva za Tijanovo daljnje liječenje, uz facebook stranicu “Za Tijanov osmijeh”, otvoren je i račun za uplate. Želite li i Vi pomoći ovom hrabrom, uvijek nasmiješenom dječaku koji će 4. svibnja navršiti 5 godina, to možete putem trajnog naloga na broj Tijanovog računa: Tijan Lučić Kostić IBAN HR: 7424840083235147285 – RBA – BANKA.

 

Pročitajte još

Korisni savjeti veterinarke Sunčice Oštrić: Kako pomoći psima tijekom vrućina!?

Maris Guca

NA DANAŠNJI DAN 1986. Umro povjesničar i arhivist Vinko Foretić

Dulist

Prije 14 godina zauvijek nas je napustio heroj Domovinskog rata Aljoša Nikolić

Dulist