Svaki fini zalogaj postaje još ukusniji kada se u njemu uživa s posebnom ljubavlju i plemenitim ciljem. A ima li većeg cilja od pomoći djetetu?
Znaju to dobro iz Restorana Zuzori, gdje ovoga petka pripremaju poseban dan – onaj posvećen Lukasu Hasanu. Maleni Lukas rođen je u travnju, 16. travnja 2015. godine. Njegova borba je neprestana – dijagnosticirana obostrana spastistična celebralna paraliza, simptomska epilepsija, skolioza kralježnice, strabizam te uvećana komora mozga. Velika borba od koje Lukas i njegova obitelj, ali i brojni naši sugrađani – ne odustaju. Lukas će trebati nekoliko operacija, čije cijene okvirno iznose 3 tisuće eura svaka… I tu ‘uskaču’ oni koji znaju da se ljubav, kad se dijeli – množi. Budite i vi među njima!
Kako bi pomogli dječaku u liječenju, restoran Zuzori organizira humanitarni dan (ručak i večera) te će sve prihode od događaja donirati u ovu svrhu.
Taj sjajni ručak i večera su ne samo bogati, već i dodatno ukusni’ radi većeg cilja, a sve počinje u 11 sati!
Ukoliko ste spriječeni doći u Restoran Zuzori ovaj petak, za malog Lukasa možete uplatiti na sljedeći način:
BROJ RAČUNA / IBAN
IVAN HASAN
HR 8023900013221901155
Provjerite što nam je vrijedna ekipa iz Restorana Zuzori pripremila! Napominjemo kako se možete, za više detalja, javiti na 020 324 076 ili info@zuzori.com.
Menu / Petak, 8. travnja
JUHA
Juha od pomadora sa feta sirom i uljem od bosiljka – 40 kuna
PREDJEL0
Špageti sa kozicama i tartufima – 120 kuna
Teleći rižot sa ekstaktom kosti – 120 kuna
Goveđi tartar -120 kuna
Kroketi od jadranskih kozica i kulena – 120 kuna
GLAVNO JELO
Gulaš od liganja na crno – 150 kuna
Brancin sa povrćem u škartocu – 150 kuna
Goveđa leđa sa lećom i baby kukuruzom – 150 kuna
Zapečene gljive sa posnim sirom – 150 kuna
LUKAS MIX (za dvije osobe) – 400 kuna
(Goveđi tartar, kroketi sa jadranskim kozicama i kulenom, goveđa leđa, zapečene gljive)
DESERT
Panna cotta sa šumskim voćem – 50 kuna
Raspukanci na naš način sa mousseom od kave – 50 kuna
Štrudel od višanja sa kremom od vanilije – 50 kuna