Aktualno

ZA GOGIN KORAK Magda i Goga prošle su najgore bez odustajanja, a vi im možete dodatno pomoći

magda knego facebook za gogin korak

Magda Knego, majka djevojčice Gordane koja je rođena prerano što je dovelo do velikih poteškoća u njenom razvoju, ponovno, nakon dugo vremena, moli za pomoć putem društvenih mreža.

– Danima mislim da Vam se javimo nakon dugo vremena. Neki ste upućeni, a neki ne. Moj mali život, moja Goga marljivo radi, ali u svojim mogućnostima. Znate da sam sama s njome i dogodilo se ono strašno 16.12.2022, moje srce je odlučilo malo uzeti pauzu i odmoriti, ali moj sa visina je rekao NEEE, nemaš odmora tvoj anđeo te treba. Nakon svega, taj dan sam doživila IM. Zahvaljujem se timu Doma zdravlja, ekipi hitnog prijema, te koronarnoj jedinici, mome doktoru koji me bodrio svo vrijeme timu KC-a Zagreb, fizioterapeutima, a najviše onome koji me čuva svakog dana. Oporavak je dug, jako dug. ali idemo dalje.

Kao sto znate Goga svake godine obavlja preglede u Zagrebu tako da nas sad, od nedjelje, čeka tjedan dana boravka hodnicima od ambulante do ambulante…MOZEMO NAS DVIJE TOOO. Pa tako i u studenome, a u prosincu u poliklinici Glavić ćemo marljivo vježbati mjesec dana.

Sama sebi govorim sve će proći prošlo je i puno gore IDEMO DALJE DO POBJEDE… A Vi nas možete pogurati kao i uvijek jer Vi ste nas SVIJET… – zahvalila je u objavi Knego, uz podatke na koje možete uplatiti da pomognete ovoj malenoj obitelji, velikim borcima.

Banner 300x250 DU 1

UPLATE ZA GOGIN KORAK
Tekući račun OTP BANKE
HR5324070003262082133
ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA
SWISS CODE
OTPVHR2X

Pročitajte još

MARIJA NIKOLETA ĐIVANOVIĆ Inspirirajuća priča o mladoj Konavoki koja nije posustala ni nakon teške nesreće

Maris Guca

Dubrovnik bilježi porast nautičkog turizma, 6% više dolazaka u rujnu

Dulist

Ministar Dabro o rješenju za poljoprivredu: ‘Smanjenje troškova proizvodnje jedini je put do nižih cijena’

Dulist