DuList IN

Vodimo vas na Viktoriu Metzker!

viktoria metzker 02

DuList i Culture Club Revelin dvoje naših čitatelja vode na večerašnji atraktivan nastup mađarske DJ-ice i zanosne Playboyeve zečice Viktorie Metzker u CC Revelinu.

Kao i uvijek, šaljite nam e-mailove na info@dulist.hr s naslovom "Viktoria", imenom, prezimenom i kontakt brojem, jer nagrađujemo najbrže!

Njena karijera DJ-ice ide uzlaznom putanjom te redovito nastupa na svim kontinentima. Od 2008. godine je jednom mjesečno rezident i u "Radio 1 – Ministry of Sound", jednoj od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija. U suradnji sa DJ-em Juniorom, izdaje i svoj prvi službeni singl  "The House of Playmate", koji donosi veliki uspjeh i nekoliko remix verzija.

Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je  dio njezinog nastupa. Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu.   Kako bi cijeli atmosferu doveli do usijanja  Viktoriji će se pridružit i atraktivne Dream girls  sa svojim vrućim plesnim točkama, performancama u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.

Inače, Viktoria Metzker 2007. je godine u konkurenciji od 200 djevojaka i 12 finalistica bila proglašena u Mađarskoj Playboyevom zečicom godine. Nakon toga se kao internacionalna zvijezda pojavila na 10-tak naslovnica Playboya diljem svijeta, a pozirala je i za naslovnicu FHM-a.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69 kuna, na dan koncerta po 99 kuna. VIP ulaznice iznose 149 kuna.

Pročitajte još

[VIDEO] Nova ljetna pjesma ekipe iz Butine garaže: Šugaman!

Dulist

[FOTO] JEDINSTVENO ISKUSTVO ZA HRABRE ‘Letjeli’ smo i jeli na 50 metara

Maris Guca

VRATIO SE! Magic Johnson sa suprugom i prijateljima istražuje ljepote Grada

Dulist