Aktualno

VODA ZA LJUBAVNU PRIČU Stižu nam ‘Pirne drame’, studenti Akademije najavili ih sjajnom akcijom

IGRE03

Konferencija za medije povodom dramske premijere Odbrojavanje – na piru s Držićem i Nalješkovićem u suradnji Dubrovačkih ljetnih igara i Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu (ADU) održat će se u ponedjeljak, 30. srpnja u 19 sati na igralištu pod Minčetom, istaknuli su ovog petka iz Dubrovačkih ljetnih igara.

Pirne Drame DLJI 2

Na njoj će govoriti intendantica Igara Dora Ruždjak Podolski, njen pomoćnik za dramski program Saša Božić, dekanica ADU-i Franka Perković te redatelji predstave Lea Anastazija Fleger, Marina Pejnović i Hrvoje Korbar.

Predstava Odbrojavanje – na piru s Držićem i Nalješkovićem na programu je 69. Igara 1., 2. i 3. kolovoza u prostorima tvrđave Minčeta s dvije izvedbe svake večeri; prvom u 21 sat te drugom u 23 sata.

Pirne Drame DLJI 1

Osobito je zanimljivo što su ovaj dugo iščekivani projekt Igara najavili upravo studenti akademci mini akcijom ovog tjedna, dijeleći vodu u zamjenu za – ljubavne priče naših sugrađana! Akcija je bila toliko simpatična da im niti komunalni redar nije postavio puno pitanja’, a sve o nadasve zanimljivom projektu čitajte ovdje.

Pročitajte još

[FOTO] Evo kako sada izgleda plaža u Uvali Lapad

Dulist

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist