Grad

Vlahušić punim ustima Milanovića suvereno zajahao zadnje mjesto u Piramidi

Otvaranja TS Plat, 28. studeni 2014.

U večerašnjoj polufinalnoj emisiji Piramida na HTV-u nastupio je i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić. Protiv njega su nastupili odvjetnik Željko Olujić te književnica Milana Vuković Runjić, a na tapetu je bilo ukupno pet tema, od financija, preko Crkve, studenata, cijepljenja djece i HNS-a te potresa u nogometnom svijetu.
Iako su verbalne sposobnosti gradonačelnika Vlahušića dobro poznate dubrovačkoj javnosti, ‘spin doktorizam’ ne pali baš uvijek pa je tako Vlahušić ovaj put doživio pravi mali debakl. S 24 posto osvojenih glasova u telefonskom glasovanju suvereno je zauzeo zadnje mjesto, dok je Olujić ispred njega s 31 posto, a Vuković Runjić je prošla u finalnu emisiju s 45 posto.
Očigledno je kako mu večerašnje teme nisu baš legle, a njegov prikaz života u Dubrovniku u maniri ‘meda i mlijeka’ nisu progutali ni njegovi suparnici ni publika ni gledatelji HTV-a. Ipak, ono što je gradonačelnik uspio je u nekoliko navrata komplimentirati aktualnog premijera Zorana Milanovića, za kojeg se već ranije hvalio kako su praktički kućni prijatelji. Vjerojatno to nema nikakve veze s time što mu je dubrovački SDP, na koji je itekako računao za izglasavanje proračuna na sjednici Gradskog vijeća okrenuo leđa. Zasigurno nema veze s tim…

Pročitajte još

STANOVNICI U ZIDINAMA LUDE ZBOG ŽOHARA Sanitat: Dezinsekcija je provedena prošli tjedan

Dulist

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist