Grad

VLAHUŠIĆ Bune se oni kojima je od turizma ručak skuhan

Batala6

Na pitanje kako komentira studije koje je UNESCO zatražio od Grada Dubrovnika, gradonačelnik Vlahušić naglasio je kako je u komunikacijia s UNESCO-om, te kako će se graditi prema njegovim smjernicama.
– Neka kažu što točno trebamo napraviti i mi ćemo to napraviti. Prvi takav projekt je Belvedere i sam vlasnik i Grad Dubrovnik bi htjeli znati što i kako. Ako se bude zatijevao neki oblik studije utjecaja na kulturni okoliš i nju ćemo napraviti-dodao je gradonačelnik Vlahušić. Što se pak tiče golfa i Bosanke dodao je:
-Ja ne vidim tu nekog velikog utjecaja na Srđu ili na Bosanci. Istu vizuru imamo odavde iz Gruža i unutar zidina. Vidjet ćemo kakve će smjernice UNESCO dati za građevine koje se ne vide ni iz Gruž niti unutar zidina – dodao je prozvavši one koji se bune.
-Bune se umirovljenici Luko Brailo i Vido Bogdanović, oni koji plaće primaju iz proračuna kao što su Miošić i Capor, a i oni koji rentavaju primjerice Lidija Crnčević i Ivan Viđen koji žive od svoje imovine – naglasio je Vlahušić dodavši kako Gradu trebaju nova radna mjesta.

-Od turizma im je ručak skuhan – rekao je Vlahušić dodavši kako Dubrovnik živi od kruzera.

-Pogledajte od čega žive obitelji ovih koji su prozvani, a od turizma im je ručak skuhan- jasan je bio gradonačelnik dodavši kako Dubrovnik živi od kruzera.

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist