AktualnoCrna kronika

VJEČNI POČINAK Posljednji ispraćaj Jurice Popovića u Metkoviću

pogreb jurice popovica pixsel

Na gradskom groblju sv. Ivana u Metkoviću ispraćen je danas na vječni počinak hrvatski glazbenik Jurica Popović.

Iza sebe je ostavio neutješnu životnu partnericu i dizajnericu Matiju Vuicu, koja je shrvana zbog njegova odlaska. Na sprovod voljenog glazbenika došli su obitelj, prijatelji i poznanici, javlja Večernji.

PXL 301223 108021364
30.12.2023., Metkovic – Posljednji ispracaj Jurice Popovica na groblju Sv. Ivana u Metkovicu. Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Podsjetimo, prošlog četvrtka hrvatsku je javnost šokirala vijest o iznenadnoj smrti glazbenika Jurice Popovića. Njegova partnerice i jedna od najpoznatijih domaćih dizajnerica Matija Vuica istog je dana objavila na društvenim mrežama dirljivi status, koji nikog nije ostavio ravnodušnim. – Ljubavi moja, idemo našoj kući – napisala je Matija uz njihovu nasmijanu fotografiju na kojoj poziraju uz instrumente i uživaju u glazbi.

U medijima je komentirana i posljednja objava glazbenika na Instagramu, a koja je objavljena 20 dana ranije no što je preminuo.

– Ne žalim više ni zbog čega, prešao sam davno preko svega. Samo lagana kućna njega i poneka mala stega – stihovi su pjesme koju je Jurica otpjevao i u svojoj posljednjoj objavljenoj pjesmi ‘Skalina života“.

PXL 301223 108020605
30.12.2023., Metkovic – Posljednji ispracaj Jurice Popovica na groblju Sv. Ivana u Metkovicu. Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Pročitajte još

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist