Županija

Vinko Cvitanović i Luka Matić stipendisti FestiWine Challengea 2015.

stipendije zupanija

Stipendiju natječaja FestiWine Challenge 2015.  župan Nikola Dobroslavić uručio je Vinku Cvitanoviću  i Luki Matiću.

Stipendija je osigurana od prihoda večere Dubrovnik FestiWine Gala koja se održala travnja u Dubrovniku u hotelu Excelsior u sklopu 2. regionalnog vinskog festivala Dubrovnik FestiWine, čiji je generalni pokrovitelj Dubrovačko-neretvanska županija.

Prihod od večere uložen je u školovanje mladih nada ove županije, pobjednike natječaja FestiWine Challenge koji je zaključen 30. lipnja. Stručni žiri u sastavu: Petar Obad (šef kuhinje Hotel Excelsior), Ljiljana Prce, Stijepo Franušić (TUŠ) od prijavljenih kandidata izabrao Vinka Cvitanovića iz Mokošice i Luku Matića iz Metkovića.

Stručno usavršavanje dva izabrana kandidata u trajanju od dvadeset pet dana u periodu od 5. – 29. studenoga 2015.  održati će se Sloveniji, Vipava u restoranu Pri Lojzetu-Dvorac Zemono, uz mentorstvo chefa Tomaža Kavčića i njegovog stručnog tima.

Vrijednost stipendije  iznosi 35.250,00 kuna po kandidatu, te uključuje stručno mentorstvo, resurse za rad na stručnom usavršavanju, smještaj, dnevnice, putne troškove te putno osiguranje kandidata.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist

Općina Konavle nastavlja sufinancirati pokaze za učenike i studente tijekom ljeta

Dulist