DuList IN

VIDEO/FOTO VESELA DRUŽINA U TOČIONIKU Proljetni đir do Milana u Dubokoj dolini

tocionik 00

Kao po nekoj tradiciji i ovih proljetnih sunčanih, a opet pomalo hladnih dana, iz Grada i okolnih kvartova i općina do Dubrovačkog primorja i prelijepog skrivenog mjesta Točionik, gdje zadnjih godina svoj mir pronalazi znani nam Milan Jejina, krenula je u đir vesela i dobro nam znana družina njegovih prijatelja.

Uz ugodan zrak, odmor od gradskih gužvi i ugodno druženje s Milanom, razlog ovog proljetnog đira svakako su i prelijepi Milanovi konji, svakako najveća atrakcija mali poni, kobilica Sara, nešto veća prelijepa kobila Cony i njeno malo ždrijebe staro tek 15 – tak dana, mali Aron.

Naravno, uz lijepe konje glavna atrakcija bio je znani nam Bobo zvani Bobinjo, koji je jedini imao hrabrosti kao pravi kauboj uzjahati malu kobilu Saru, a kako im je oboma bilo najbolje pogledati video zapis, kojeg je učinio znani meštar od filma Miro Bronzić.

Lijepo i ugodno mjesto, koje je takvim zadnjih godina učinio Milan, koje već posjećuju i mnogi roditelji sa djecom, kao i poneke grupice maldih, a evo i njegovi prijatelji sada već redovno.

Pročitajte još

Krajem kolovoza očekuje vas nezaboravno glazbeno iskustvo na Ponti Lopud

Dulist

‘VRIME JE’ Predivna nova pjesma Olivera Dragojevića raznježila Velolučane

Dulist

Novi tjedan donosi bogat raspored programa ‘Ulicama našeg Grada’

Dulist