Aktualno

[VIDEO] Valamarovi zaposlenici zvijezde nove kampanje

Valamar Riviera 4

Pripreme za sezonu su se intenzivirale, a u najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj u tijeku je proces zapošljavanja. Ove sezone Valamar Riviera će zaposliti oko 7 tisuća djelatnika, a upravo su oni zvijezde i ovogodišnje kampanje za zapošljavanje ‘Prvi s razlogom’.

Zaposlenici jako dobro znaju što znači raditi kod najboljeg poslodavca u turizmu, pa su svoja iskustva ispričali u drugom videu iz serijala ‘Prvi s razlogom’.

Barmen Tomislav Bušić i konobari Danijel Knapić i Nikolina Tadić istaknuli su, među ostalim, mogućnost rada u inovativnim restoranskim konceptima u hotelima i kampovima s 4 i 5 zvjezdica, mogućnost usavršavanja i edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu te rad s vrhunskim barmenima, sommelierima i baristima. A i mjesečna primanja zvuče jako dobro. Primjerice, konobare u sezoni 2022. očekuju primanja od 1.000 do 1.600 € neto, a novi zaposlenici mogu postati stalni sezonci i zimi raditi i u Valamarovim hotelima u Austriji.

Valamar će ove godine ponuditi 400 novih ugovora na neodređeno i 1000 novih ugovora za stalne sezonce, a za ovu sezonu su kreirani i dodatni programi kojima je cilj povećati zadovoljstvo zaposlenika njihovim radnim mjestom. Programom ‘Flexi posao’ zaposlenicima u hotelima, kampovima i ljetovalištima omogućuju se dva slobodna dana u tjednu, pruža im se mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza njihovim potrebama, sve s ciljem što bolje ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Programom ‘Živi destinaciju’ se, pak, svim zaposlenicima, koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske, osigurava kvalitetan smještaj i prehrana, niz popusta na više od tristo prodajnih mjesta, te mogućnost korištenja destinacijskih zabavnih sadržaja kao što su izleti i sportske aktivnosti. Cilj tog programa je da zaposlenici što bolje upoznaju destinaciju te provedu kvalitetno i zabavno slobodno vrijeme.

Svi zainteresirani za posao u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima mogu se prijaviti putem weba dobarposaouvalamaru.com.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist