Urednički izborŽupanija

VIDEO/SPEKTAKULARNA GLAZBENA VEČER Tko je sve u Župi ‘proputovao’ Lijepom našom?

lijepom nasom 30

Javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla ‘Lijepom Našom’ u produkciji HRT-a održano je ove srijede navečer u Sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka na Mljekari. Kako je iz Općine Župa dubrovačka i bilo najavljeno, ovaj popularni glazbeno-scenski spektakl gledateljima je dočarao tradicijske i kulturne vrijednosti Župe dubrovačke.

-Čast mi je i veliko zadovoljstvo što je i Župa dubrovačka imala priliku ugostiti ovu našu popularnu emisiju kako bismo se i mi upisali u ljetopis onih gradova i općina koje su je ugostile. Ovu emisiju prati se diljem Lijepe naše, ali i puno šire pa je to ujedno najbolji način za predstaviti ljepote Župe, ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije – rekao je ovom prigodom načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli.

Na koncertu su nastupila brojna kulturno umjetnička društva, klape i vokalni solisti iz Dubrovačko – neretvanske županije poput, među ostalim, Mješovite klape KUD Marko Marojica, FA Linđo, zatim Milo Hrnić, Stijepo Gleđ Markos, Niko Bulić, Paula Jusić, Ibrica Jusić, Đani Maršan i Mladen Grdović.

Atmosferu sa snimanja Lijepom našom u Župi pogledajte u foto i video galeriji našeg Zvone.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OPRALA GA TREMA ILI? Višnjić tijekom recitiranja Himne slobodi preskočio cijeli stih

Dulist