Sport

VIDEO Pogledajte najavu megaderbija Squarea i Nacionala!

square utakmica najava

Kakav nas spektakl očekuje u petak u 20 sati u Gospinom polju! Dubrovački Square dočekuje FC Nacional, ‘hrvatsku Barcelonu’ kako mu tepaju bolji poznavatelji futsala u Hrvatskoj.

Kako saznajemo, već prvog dana ‘otišlo’ je prvih 150 ulaznica za ovaj megaderbi 13. kola 1. HMNL, a očekuje se kako će do petka biti rasprodan ostatak, jer potražnja je i dalje velika!

Iz Squarea u najavi utakmice ističu kako će nastupiti u ‘vidno oslabljenom sastavu’, što znači da ćemo imati priliku vidjeti dubrovačku mladost, niz juniora koji traže svoje mjesto u udarnom sastavu. Predvodi ih 25-godišnji kapetan Hrvoje Cvjetković, a u sastavu će se naći i Turuk, Bevanda, Đuraš, Vodopić, Tikvica, Čupić, Kuraja. Upitan je nastup prvog vratara Primića, ozljedu vuče i Duvančić, dok su Bačić i Rezo ‘van stroja’.

‘Crveno-plavima’ će se u petak suprotstaviti ‘nikad jači’ FC Nacional, aktualni prvak i osvajač Kupa, s nizom zvučnih imena, reprezentativaca Hrvatske (Luketin, Novak, Matošević, Čujec), Slovenije (Osredkar) i Srbije (Kocić i Surudžić). U dosadašnjih 12 utakmica u ligi ostvarili su 12 pobjeda uz impresivnu gol razliku 84:19.

Utakmica je ovo s velikim ulogom, jer bi u slučaju pobjede donijela veliko samopouzdanje igračima Marinka Mavrovića, ali i pojačala šanse Squarea za plasman u doigravanje.

Pročitajte još

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist