Grad

[VIDEO] BRAVO, ODGOJITELJICE! Zaživjela božićna čarolija u ‘Maloj kući’

bozicna carolija vrtic03

‘Božićna čarolija’ zaživjela je u Dječjem vrtiću ‘Mala kuća’. Riječ je o humanitarnom programu kojeg je ovog ponedjeljka otvorio gradonačelnik Mato Franković.

Kratkom šetnjom kroz dvorište posjetitelji će moći vidjeti jaslice, počastiti se priklicama i hot-dogovima ‘to go’ te na aparatu uzeti topli čaj i vruću čokoladu. Male su posjetitelje i njihove roditelje posjetili Baka i Djed Mraz, kao i njihove pomoćnice.

Cilj ove akcije je korisnicima kao i njihovim roditeljima osvijetliti puteve do najljepšeg blagdana u godini, kada slavimo i iščekujemo rođenje malog Isusa i radujemo se novim početcima u Novoj godini.

S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je bio ograničen, a njihova vrata bit će otvorena za već dogovorene susrete u tjednu ispred nas do 18. prosinca od 16.30 do 19.30 sati. Program su organizirale odgojiteljice DV Mala kuća za djecu Mokošice.

Akcija je humanitarnog karaktera u suradnji s Lions club Dubrovnik sveti Vlaho ‘Srce pod povećalom’, u kojoj se skupljaju novčana sredstva za kupnju elektronskog povećala za slabovidnu gimnazijalku, kojoj bi pomagalo uveliko pomoglo u daljnem školovanju. Također, u suradnji s Dubrovačkim zimskim festivalom, u programu je i posjet tuc-tuc vozila s prigodnim maskotama koji će dodatno uveseliti najmanje korisnike.

Pročitajte još

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

(FOTO) MATO FRANKOVIĆ Rečeno – napravljeno! Krenulo ispumpavanje ‘bazena’, sutra košnja i održavanje površina!

Dulist