Aktualno

Vićan uklonio lance i katance. Legaz poručuje: To nije rješenje!

slano javna plaza slano hotel admiral igor legaz

Nakon što je Igor Legaz početkom tjedna prođirao do Slanoga, gdje je ostao zatečen uzurpacijom pomorskog dobra hotela Admiral u vlasništvu Pera Vićana, s medijima je podijelio i nove informacije.
Podsjetimo, DuList je već ranije pisao kako je Legaz u svom điru po Slanome snimio video u kojem je posvjedočio kako je hotel Admiral u potpunosti zapriječio prilaz moru, osim gostima svog hotela.
Naime, plaža koja se po Legazovoj procjeni prostire na preko 300 metara obale s obje je strane zapriječena željeznom ogradom koja je zatvorena lancima i katancem.
Situacija se donekle promijenila budući da su Legaza ove srijede mještani obavijestili da je s istočnog raštila uklonjen lanac s katancem, a da je zapadni raštio otključan, pa da je uprava hotela Admiral, na taj način, omogućila svakom stanovniku planeta Zemlja, da se stalno, nesmetano i neograničeno kreće obalom u zoni tog javnog mjesnog kupališta.
-Međutim, time nije problem riješen, jer treba oba raštila demontirati, a dijelove ograda, između raštila i mora, valja odstraniti. Izuzetno nakaradan je ‘rep’ na istočnoj ogradi, koji strši nad morem.

 

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist