GradPolitika

‘Vićan je lagao, nismo izgubili nikakve novce’

vican gradsko9054

Bivši dubrovački gradonačelnik na današnjoj konferenciji za novinare osvrnuo se i na gostovanje Pera Vićana na Dubrovačkoj televiziji, konkretno na njegove navode o javnoj garaži.

-Više je neistina rečeno, ali idemo redom. Na stranicama HNS-a danas ili sutra stavit ćemo pročišćeni tekst ugovora između Grada, PBZ-a i Midia grupe. U tom ugovoru se jasno kaže ‘ako Grad Dubrovnik plati 40 milijuna kuna prestaju osve obaveze i prema Midia grupi i rema PBZ-u i Grad Dubrovnik nema nijednu obavezu’. To stoji u članku 2. ugovora – rekao je Vlahušić.

-Druga neistinita stavka koju je Vićan iznio je da je Grad izgubio novce koje je Garaža Dubrovnik, odnosno Midia grupa dužna Gradu u iznosu od 6,8 milijuna kuna, i prema Sanitatu od 1.8 tisuća kuna. U članku 3. ugovora koji ćemo objaviti stoji da ako Grad ispuni svoje obveze, Garaža Dubrovnik u cjelosti plaća te dugove – kaže Vlahušić te dodaje kako je o ova dva uvjeta, također u ugovoru ovisilo zaustavljanje arbitraže između Grada Dubrovnika i Midia grupe teško 263 milijuna kuna, koje je trenutno u tijeku pred HGK.

Pročitajte još

OBAVIJEST HEP-A Gornji Kono u srijedu bez struje

Dulist

NEUREDNA I ZAPUŠTENA ŠIPANSKA LUKA Može li to bolje?

Dulist

STANOVNICI U ZIDINAMA LUDE ZBOG ŽOHARA Sanitat: Dezinsekcija je provedena prošli tjedan

Dulist