Grad

Vićan: Ja sam preozbiljan čovjek da bih činio gluposti

vican gradsko9227

– Molim vas, nemojte me hvatat telefonom. Ja sam preozbiljan čovjek da bi činio gluposti – odgovorio nam je Pero Vićan, predsjednik DDS-a na naš upit o tome je li razgovarao s pročelnicom Maritom Daničić i pročelnikom Milanom Perićem o ostavkama.
Naime, nakon raskola između Vićana i gradonačelnika Dubrovnika Andra Vlahušića bilo ja samo pitanje vremena kada će se krenuti u smjenu ‘Perovih’ ljudi, a među njima je najistaknutije ime Milana Perića. On je za medije već potvrdio kako je Vićan od njega tražio odstupanje s mjesta pročelnika za turizam međutim, a kako je istaknuo, taj zahtjev je odbijen.
Nakon što nam je Vićan odbio telefonski komentirati išta, nazvali smo ga ponovno kako bi pokušali dogovoriti sastanak uživo.
– Ne znam što očekujete od mene uživo – odgovorio nam je Vićan te izrazio sumnju u objektivnost DuLista kada su u pitanu njegovi intervjui.
– Pa postoji autorizacija za to, zar ne – ne damo se ni mi smesti.
.Ok razgovarat ćemo, ali ne o onome o čemu vi mislite. Pričat ću o ozbiljnim stvarima i ozbiljnim problemima ovoga Grada – rekao nam je Vićan a na naš odgovor kako je i ovdje riječ ‘o ozbiljnim stvarima’ kaže:
-Pa o čemu vi pričate, odakle vam uopće ideja da je Marita Daničić ikada bila blizu DDS-a? – kaže Vićan te na našu konstataciju kako nam je posao provjeriti istinitost raznih navoda i informacija te kako slijedom toga i zovemo, Vićan odgovara:
-Pišite što hoćete, pa makar i dobro. Nikad niste pisali dobro o meni, pišite što god hoćete. Ja nemam novce i ne plaćam lokalne medije, zna se tko ih plaća i šta pišu – rekao nam je predsjednik DDS-a očigledno pogrešno aludirajući kako je i DuList na ‘kasici prasici’ Grada Dubrovnika. Podsjetimo, o izdašnim ugovorima između gradske uprave i pojedinih medija jedini je pisao upravo DuList.

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist