DuList IN

[VELIKA FOTOGALERIJA] ‘Zadrugarka’ Aneli, zečica Leona, Prelijepa… Našli smo ih na modnim pistama

page naslovna

Od kad se saznalo da je Dubrovkinja Aneli Ahmić ušla u najkontroverzniji reality show na ovim prostorima nema toga tko, makar krišom, ne proviri što se događa s ljubavnim trokutom na relaciji Aneli – bivši muž Asmin koji tvrdi da to nije – starleta Stanija. Tu je još dijete koje majci suze briše dok ona snima kako plače, a majka plače ‘jer je Stanija razorila dom i obitelj’. I svaki dan izlaze pikanterije koje ne da su dostojne, nego su nadmašile, najzapetljanije i najintrigantnije scenarije meksičkih sapunica.

modna revija 2
Fatalni Asmin, milijarder koji je, tvrdi Aneli, dužan Bogu i narodu, a iz Austriije je pobjegao jer ga ‘goni’ s jedne strane država, a s druge kamatari i ostali kod kojih se zadužio. Razaračica Stanija koja tvrdi da to nije, jer za Aneli i dijete uopće nije znala, javno ga ostavlja i prekida zaruke. On iznosi svoju stranu priče, potkrijepljenu prepiskama s Anelinom sestrom Sitom u kojima od nje istjeruje dug koji ona obećava vratiti samo da joj ‘da vremena’. Istovremeno joj nije jasno zašto ga od nje istjeruje kad je zapravo novce uzela njezina i Anelina mama. Ide na to i glasovna snimka u kojoj Aneli iz austrijskog Lintza moli i zahtjeva pare za proveselit se s prijateljicom i pita ‘da što više treba napravit da bi dobila za malo provoda uz piće i liniju’. Pa na to sve Anelin instagram profil koji ‘gori’, a enigma ostaje tko ga vodi kad ona u Zadruzi u kojoj će provesti 10 mjeseci, dok joj kćerku čuva mama, a sestra joj se Sita kune da nije ona u pitanju.

Od Malog raspjevanog, preko revija po Gradu…
Nema sumnje Aneli je uspjelo ono što je oduvijek privlačilo – postati poznata i to na prostoru cijele bivše Juge. Svjetla reflektora omilila su joj se valjda dok je još kao mala pjevala u Malom raspjevanom Dubrovniku i po gradskim karaokama. Potom je, prije nekih 20-tak godina, s vršnjakinjama koje su dijelile s njom dobar stas i slične afinitete, po Gradu nosila revije. Zavirili smo u našu fotogaleriju i prisjetili se tih dana i tih djevojaka, danas žena, koje su, k’o što pjeva Severina ‘kao ptice selice’ svaka nekom svom jatu poletile.

Leona Rajačić – missica i Playboyeva zečica
Leona Rajačić bila je tad najpoznatija među njima. Okrunila se titulom Miss Alpe Adria i The best modela, da bi potom šokirala 2007. godine Playbojevom naslovnicom i Lupinovim editorijalom na skalinima od Jezuita. I dok su joj mnogi predviđali proboj na svjetsku modnu scenu, a navodno je imala ponudu američkog Playboya, Leona se zaljubila, ponuđeno odbila i povukla. Danas vodi obiteljski život u Zlatnom potoku sa suprugom i troje djece. A zanimaciju je našla iza foto objektiva. Radila je jedno vrijeme na lokalnoj televiziji kao snimateljica, snimala i fotografirala svadbe.

modna revija 15

Kristina Milković – sudbonosni Davis Cup u Gradu
Kristina Milković postala je poznata, ali ne na modnoj sceni, već najprije kao djevojka, potom supruga našeg najpoznatijeg tenisača Marina Čilića. Upoznali su se kada je ona radila kao hostesa na Davis Cupu koji je te, za njih sudbonosne 2008. godine, održan u Dubrovniku. Diplomirala je psihologiju, a sa svojim Marinom odgaja dva sina, potpora mu je u karijeri, a kako sama priznaje, Cavtat im je baza pa svaki slobodan trenutak provode tu s njenom obitelji – majkom i dvije sestre.

modna revija 14

Sestre Đurđević
Tu je i Adriana Đurdević, danas Ćaleta – Car. O njoj sve znate pa ipak da vas podsjetimo. Diplomirana pravnica ne radi u struci, već je influencerica. Na instagram profilu ima 106 tisuća pratitelja, a ona prati svog stopera Duju gdje ga pozovu. I njena je sestra, Antonela, bila u manekenskim vodama. Već dugi niz godina radi u gradskoj upravi. page modna revija1

Tanja Jovanović – iz Big Brothera do Njemačke
Sestra naše najuspješnije plivačice Sanje Jovanović također je bila u tom društvu. I ulaskom u Big Brother uspjela, ako ne nadmašiti, a onda sustići sestrinu popularnost. Njezin ples na šanku s kojeg je pala u Big Brother kući kao i ‘provale’ na koje je odvaljivala nacija, još se prepričavaju. Dok ona živi sa suprugom, također Dubrovčaninom Tonijem Matićem i zajedničkim djetetom, u Njemačkoj. U međuvremenu je otkrila vjeru, Isusa… Hodočasti u Međugorje, a u rodni grad rado se vraća svako ljeto. O svemu tome; ljubavi, Gradu, vjeri priča na svom YouTube kanalu na kojem ima 32 tisuće pratitelja. Tu dijeli i brojne savjete, kako životne i duhovne, tako i kako se dobro našminkati, koja krema valja, koja nije baš…

modna revija 1

Aktivna Lukrecija Dragić i glumica Nika Lasić
Revije je nosila i atraktivna Lukrecija Dragić, koja je danas trenerica u školi trčanja. Široj hrvatskoj javnosti poznata je kao jedno od glavnih lica projekta ‘Aktivna Hrvatska’, koji ima za cilj ljude pokrenuti, osvijestiti da je bilo koji oblik kretanja i tjelovježbe zapravo jedini način života. Prije nego na kazališnim daskama hodala je modnim pistama – Nika Lasić. Ona je, odmah po završetku akademije 2013. godine, postala članicom ansambla Kazališta Marina Držića, a gledamo je i na Ljetnim igrama.

modna revija

Dizajnerica Andrea Zvono
Ambiciozna dizajnerica Andrea Zvono uređivala ih je, kao i sebe jer je često i sama s njima nosila revije. Njene kreacije rado su nosile i još uvijek u njima znaju nastupiti, brojne dame iz svijeta poznatih i slavnih. Bivša Miss Hrvatske, kontroverzna Aleksandra Grdić prva je i to na Banjama odjenula Andreinu kreaciju, fotke su se proširile po nacionalnim medijima i tako su Zvono zapazile Jelena Rozga i druge…
Andrea Zvono također se udala, postala mama, a otvorila je i modni salon.

modna revija 22

Aneli neprepoznatljiva
Aneli, koju je teško uopće prepoznati na starim fotografijama jer je u međuvremenu estetskim zahvatima što se kaže promijenila ‘lični’ opis, čini se još sanja ‘azurne zore’ i ‘zemlje daleke’. Iz Sarajeva preko Austrije odlepršala je ova ptica selica ravno u Zadrugu i dok jedne zabavlja, drugi se zgražaju i prigovaraju da sramoti grad iz kojeg je došla.

modna revija 31
Jedno je sigurno – nastavak ove 10-mjesečne sapunice pratit će milijuni ljudi. Hoće li Aneli uspjeti u svom naumu osvojanja glavne nagrade i rušenja s trona najuspješnije, što god to značilo, starlete, ljute protivnice Stanije? Hoće li produkcija u kuću uspjeti namamiti Staniju pa da nastane lom karakterističan za ovaj reality, glavni razlog zbog kojeg i jest toliko popularan. I u čijem će naručju završiti fatalni ‘debeli’ – kako ga misteriozna osoba stalno naziva na Anelinom instagram profilu – Anelinom, Stanijinom, neke treće? Hoće li ljute protivnice zakopati ratnu sjekiru i udružiti ženske snage da ga javno raskrinkaju i ukopaju? Živi bili pa vidjeli. Kome se gleda. Komentirali. Likovali. Zgražali se. Što god. Do tada uživajte u fotogaleriji koju smo pripremili za vas.

 

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist