Aktualno

Valamar donirao 60 tisuća kuna Dječjim vrtićima Dubrovnik

vrtic sv nikola zupa02

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, donirala je ukupno 165 tisuća kuna za poboljšanje uvjeta rada s djecom u vrtićkim skupinama u Dubrovniku i u jasličkim skupinama u Poreču. Sva sredstva osigurana su iz humanitarne akcije Veliko srce Valamara.

Vrtić Sunce u Dječjim vrtićima Dubrovnik će uz pomoć donacije u visini od 60 tisuća kuna nabaviti didaktička pomagala i ostalu opremu potrebnu za kvalitetniji rad s čak četrdesetak djece vrtićkog uzrasta.

-Primljena donacija nam značajno pomaže u unaprjeđenju rada našeg Vrtića. Našu radost podijelili smo i s djecom i jedva čekamo da igračke i didaktika stignu u naš vrtić – izjavila je Boja Milan Mustać, v.d. ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik.

Valamar je donirao 105 tisuća kuna dječjem vrtiću ‘Radost’ Poreč – Parenzo, koji će sredstva utrošiti na poboljšanje uvjeta za djecu jasličke dobi u svojim vrtićima u Kašteliru i Poreču.

Ovogodišnja humanitarna akcija Veliko srce Valamara ujedno je i najuspješnija – u akciji koja se već treću godinu zaredom provodi u Valamarovim hotelima i kampovima gosti su donirali čak 165 tisuća kuna. Svake godine akcija se provodi s različitim ciljem pomoći lokalnoj zajednici, a ove godine sva sredstva usmjerena su u dječje vrtiće.

-Raduje nas što će Valamarova donacija izravno biti na korist djeci. Svaka inicijativa koja je namijenjena kvalitetnijem odrastanju djece je od iznimne važnosti jer je ulaganje u naše najmlađe ulaganje u budućnost cjelokupne zajednice – istaknula je Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviere.

Valamar aktivno surađuje s dječjim vrtićima u destinacijama u kojima posluje u okviru krovnog programa društveno odgovornog poslovanja Mali turizam, a kroz edukativne radionice Valamarove hotele godišnje posjeti više od 300 mališana vrtićke dobi.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist