DuList IN

USPJEH ZA USPJEHOM Kreacije Andree Zvono na Miss Universe!

Andrea Zvono Rixos 027

Dobre vijesti prate one koji vrijedno rade. Tako je naša uspješna kreatorica Andrea Zvono pozvana na Miss Universe, gdje njezine kreacije otvaraju ovaj priznati izbor ljepote.

Natjecanje se održava 15. travnja u Kristalnoj dvorani Hotela Westin u Zagrebu, a dodajmo i to kako će se na njemu natjecati čak tri djevojke iz naše županije – sestre Suzana i Valentina Violić i Ivana Eva Klobasa.

Svakako treba istaknuti kako je Andrea istog datuma pozvana i na Sajma gospodarstva u Mostaru.

Tako će u Zagreb otputovati dan ranije gdje će odraditi fitting s natjecateljicama, a potom odlazi put Mostara gdje će prenoćiti kako bi bila spremna za sutrašnju provu za sajam. Revija u Mostaru je u 13 sati, i odmah nakon nje Andrea se ponovno vraća u Zagreb gdje mora biti najkasnije u 19 sati.
– Za mene je ovo prvi ovakav događaj da moram u dva dana obići toliko kilometara da sve stignem i da oba događaja odradim vrhunski. Radujem se, a još više što ću prvi put u Zagrebu imati svoju reviju na kojoj će se vidjeti 19 haljina na finalisticama izbora za Miss Universe – rekla nam je vidno uzbuđena Andrea Zvono.

Vrijedi podsjetiti i to kako je prije godinu dana, Andrea Zvono otvorila prestižni butik u hotelu Rixos Libertas.

 

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist