Aktualno

UREDNICA HEATHER LOWRIE ODUŠEVLJENA GRADOM Vrijedna promocija Dubrovnika u ‘The Scottish Sun’

the scotish sun dubrovnik

U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Turističke zajednice Dubrovnika, u Dubrovniku je boravila Heather Lowrie, urednica i novinarka popularnih dnevnih novina The Scottish Sun. Novinarka je tijekom lipnja obišla Dubrovnik i Pelješac, a svoje oduševljenje i detalje putovanja opisala je u reportaži pod rubrikom News Travel.

Tijekom svog višednevnog boravka u Dubrovniku, novinarka je u pratnji lokalnog vodiča obišla glavne znamenitosti Dubrovnika te se upoznala s kulturnom baštinom i bogatom gastronomskom ponudom dubrovačkih restorana. Osim Dubrovnika, novinarka je posjetila i Ston, kojim je jednako oduševljena te je ovim putem odrađena još jedna vrijedna promocija Dubrovačko – neretvanske županije. The Scottish Sun su kontinuirano najčitanije i najpopularnije dnevne novine u Škotskoj s dosegom od 2.7 milijuna čitatelja, što čini 59 posto populacije Škotske.

Zračna luka Dubrovnik intenzivno je povezana s Glasgowom i Edinburghom u Škotskoj. Prema Glasgowu prometuje TUI Airways svaki četvrtak u periodu od 05.05.2022 do 27.10.2022., a prema Edinburghu prometuju easyJet i Jet2.com. EasyJet prometuje dva puta tjedno tokom cijele ljetne sezone, dok u vrhuncu sezonu (30.06 – 01.09) prometuje tri puta tjedno dok Jet2.com prometuje prema Edinburghu dva puta tjedno u periodu od 01.05 do kraja ljetne sezone (29.10). U ljetnoj sezoni 2022. iz Zračne luke Dubrovnik će biti 146 letova prema škotskim aerodromima.

Pročitajte još

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist