Grad

ULICA PETRA KREŠIMIRA IV Zašto radovi nisu gotovi?

petra kresimira016

Građani ulice Petra Krešimira poslali su na adresu DuLista molbu za provjerom zašto nisu dovršeni radovi u njihovom naselju. Naime, poviše Turističke škole radovi su trebali biti gotovi do 1. lipnja.

– Napominjem kako ni ovaj ni prošli vikend nitko ništa ne radi a sve je raskopano. Molim vas dođite i slikajte ovo. Hvala lijepa – stoji u mailu DuListu. I pošli smo!

Situacija koju smo zatekli je ista kako stoji u opisu. Naime, stupovi su iščupani, radovi su stali, strojevi stoje pokaraj puta… A građani apeliraju i apeliraju…

Podsjetimo, DulIst je već pisao o situaciji u Ulici Petra Krešimira IV, kada su se građani na predijelu blizu žičare žalili na intenzivitet radova i ‘spori razvoj situacije’ te glavni i osnovni razlog , oborinsku odvodnju koja nije dobro riješena. Radove na oborinskoj odvodnji i na pločniku je obavljala dubrovačka tvrtka ‘Tehnogradnja’.

Čini se da je ‘sezona presudila’ i da su radovi obustavljeni. Andro Mijić iz splitske tvrtke Inero vezano za radove na izgradnji novog segmenta kabelskog raspleta HEP-a u Ulici Petra Krešimira IV. ističe:

– Asfalt je postavljen u Ulici Petra Krešimira IV. S obzirom da od 15. lipnja počinje zabrana izvođenja građevinskih radova, mi smo radove završili 13. lipnja i pokupili sve strojeve. A Grad Dubrovnik je na sebe preuzeo asfaltiranje. Jedino nije asfaltiran dio od križanja ceste od Vidikovca prema Viktoriji, nekih 30 metara širine, jer se on u ovom trenutku ne može asfaltirat.

Što je još za DuList kazao Mijić i kad bi radovi u ovoj ulici trebali zaista biti dovršeni pročitajte u novom broju tjednika DuList, koji je u prodaji od utorka.

Pročitajte još

Uživajte uz klape i konert Ibrice na Stradunu

Dulist

GRAD OSTVARUJE CILJ: Dubrovnik sigurno prema cjelogodišnjem turizmu

Dulist

DPDS i e-Dječje kartice ‘Mudrica’ sklopili partnerstvo!

Dulist