Aktualno

UHPA izabrala Mara Saulovića kao predstavnika Južne Dalmacije

maro saulovic016

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) 25. svibnja održala je izbore tijela UHPA-e. U Upravni odbor kao predstavnik redovnih članova iz regije Južna Dalmacija izabran je Maro Saulović iz agencije Gulliver DMC travel d.o.o. iz Dubrovnika.

Maro Saulović rođen je 29. ožujka 1976. u Dubrovniku. Srednjoškolsko obrazovanje započeo je u Gimnaziji Dubrovnik, a paralelno je pohađao i Umjetničku školu Luke Sorkočevića. Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisao je Pomorski fakultet Sveučilišta u Dubrovniku. Tijekom studija specijalizirao se u području Pomorskog managementa i diplomirao 2001. kao Diplomirani inženjer pomorskog prometa. Profesionalni put započeo je u tvrtki Gulliver travel gdje je radio u odjelu operative od 2003. do 2007. Tijekom tog razdoblja, stekao je iskustvo u organizaciji operativnih poslova. Nakon toga, unutar organizacije TUI, postao je direktor Intercruises sektora za zemlje Jadrana (izuzev Italije). Tijekom svoje 13-godišnje karijere u Intercruises-u, uspješno je vodio tim i bio odgovoran za upravljanje operacijama brodova na kružnim putovanjima u regiji Jadrana. Od 2020. član je Uprave i direktor agencije Gulliver Destination Management Company d.o.o. U toj ulozi, aktivno sudjeluje u strategijskom planiranju, razvoju poslovanja i upravljanju timom zaposlenika.

Podsjećamo, izbor članova za tijela UHPA-e vrši se svake četiri godine, a mandat izabranih članova počinje 18. lipnja 2023. po isteku mandata sadašnjeg saziva.

Pročitajte još

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

[FOTO] Evo kako sada izgleda plaža u Uvali Lapad

Dulist